Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ

πέρασε καιρός  αλλά τελικά λύθηκε το μυστήριο της Απλωταριάς...
Για πολλά χρόνια βλέπαμε ένα βυτίο νερού σ' ένα ψηλό κτήριο της Απλωταριάς .Το περίεργο ήταν ότι ενώ βρισκόταν σε τόσο μεγάλο ύψος οι ιδιοκτήτες του, του είχαν προσθέσει και βάση.Αυτό λοιπόν μας κίνησε την περιέργεια  και τις υποψίες ότι δεν πρόκειται για ένα απλό βυτίο νερού..

Μία μέρα ανέβηκα σε μεγαλύτερο ύψος και το φωτογράφησα με τηλεφακό . Εκεί επιβεβαιώθηκαν και οι αρχικές μας υποψίες για κρυμμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας!!!


στις εικόνες διακρίνονται τα καλώδια και οι εγκαταστάσεις που σίγουρα δεν είναι για νεράκι..
Θυμάμαι το είχε κάνει και θέμα η Αλήθεια σε μία εκπομπή.Στη συνέχεια επικοινώνησα με τον αντιδήμαρχο Π.Στεφάνου του έστειλα τις φωτογραφίες καθώς και επισυναπτόμενο με τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για να διαπιστωθεί η νομιμότητά της  και τα απαραίτητα για να καθαιρεθεί αν δεν ήταν νόμιμη.
Το τί έκανε ο αντιδήμαρχος δεν το γνωρίζω.Ρωτήστε τον ίδιο.
Σήμερα το πρωί πάντως και καθώς έκανα την πρωινή μου βόλτα με το ποδήλατο είχα μία ευχάριστη έκπληξη.Υπάλληλοι από συνεργείο με γερανό της πόλης μας το είχαν κατεβάσει και ακουμπήσει στον πεζόδρομο.Έτσι το φωτογράφησα και από κοντά για να μας φύγει κάθε αμφιβολία.Χωρίς πάτο το ντεπόζιτο νερού και με μία τρύπα στο πλάι.!!!



Τώρα το πόση ακτινοβολία έχουν δεχθεί όλοι όσοι δούλευαν στα γύρω κοντινά κτίρια θα το δείξει ο χρόνος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου